ZİYARET

ZİYARET

21 Kasım 2023
Esenköy Adnan Kaptan İlk ve Orta Okulu Müdürü Eyyüp Mutlu Ve Okul Aile Birliğinden Belediye Başkanımız Mehmet Temel’e Teşekkür Ziyareti.
Esenköy Adnan Kaptan İlk ve Orta Okulu Müdürü Eyyüp Mutlu ve Okul Aile Birliği Belediye Başkanımız Mehmet Temel’e ara tatilde okuldaki tüm dersliklerin boyanması sebebiyle teşekkür plaketi sundu.
Müdür Mutlu; “Başkanımız tek bir ricamızla tüm dersliklerimizi boyattı ve her zaman her ihtiyacımızda yanımızda oldu. Okulda çocuklarımıza verdiğimiz ve Yalova’da tek olan Model Uçak Kursu için gerekli maddi desteği sağladı. Başkanımız Esenköy ve okulumuz öğrencileri için büyük bir şanstır “ diyerek teşekkür etti.
Nazik ziyaretlerinden dolayı Müdür Eyyüp Mutlu’ya, Okul Aile Birliği Başkanı Seda Alacalı ve ekibine teşekkür ederiz.