ZABITALARLA TOPLANTI

ZABITALARLA TOPLANTI

1 Haziran 2020

Belediye Başkanımız Mehmet TEMEL,
Karakol komutanımız Özgür Öğen ve Zabıta amirliği ekiplerimiz ile birlikte 1 Haziran itibarı ile başlayan normalleşme süreci ile ilgili alınacak önlemler konusunda toplantı gerçekleştirdi.
İşletmeler ile ilgili gerekli uyarıların yapılması konusunda direktifler veren Başkanımız Mehmet TEMEL, maskesiz gezilmemesi ve 1.5 metrelik sosyal mesafeye uyulması konusunda vatandaşlarımızın uyarılması için direktifler verdi.
Lokanta ve fastfood, market işletmelerin dezenfekte, eldiven ve maske takma zorunluluğu, çay bahçe işletmelerin ise kesinlikle maske takma zorunluluğu konusunda uyarılması gerektiğini belirten Başkanımız Mehmet TEMEL, özellikle zabıta amirliği ekiplerimizin de gerekli hijyen ve güvenlik önlemlerini almasını istedi.