YERELDEN GENELE TEŞKİLAT TOPLANTILARI

YERELDEN GENELE TEŞKİLAT TOPLANTILARI

13 Mart 2021

Belediye Başkanımız Mehmet TEMEL,

Yalova MHP İl Başkanı Namık Öz'ün başkanlığında, Altınova İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleştirilen;

"Yerelden Genele Teşkilat Buluşmaları"

ilk toplantısına katıldı.

Toplantı MHP Yalova İl yönetimi, Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat, Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten,

Merkez İlçe Başkanı Aydın Altun ve yönetimi, Yalova Belediyesi meclis üyesi Yavuz Bingöl, Altınova İlçe Başkanı Serkan Dikyar ve ilçe yöneticileri ile kadın kolları, Esenköy, Subaşı, Kaytazdere, Tavşanlı Belde teşkilatları, Altınova bölgesi köy ve mahalle temsilcileri katılımları ve iştirakleri ile gerçekleştirildi.

Belediye Başkanımız Mehmet Temel'in, talimatları doğrultusunda yaza hazırlık kapsamında yazın oluşan yoğun nüfusta beldemizde çöp konteyneri sorunu yaşanmaması için 25 adet yeni Çöp Konteyneri alınmıştır.

Beldemize hayırlı olsun.