YALOVA VE ÇINARCIK’A ÜCRETSİZ SERVİS HİZMETİMİZİN 6. YILI

YALOVA VE ÇINARCIK’A ÜCRETSİZ SERVİS HİZMETİMİZİN 6. YILI

9 Eylül 2024
Belediye Başkanımız Mehmet Temel’in göreve geldiği ilk gün verdiği talimatla başlayan “ÜCRETSİZ SERVİS” hizmetimiz 6. yılında da devam ediyor.
Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte Belediye Başkanımız Mehmet Temel, Karakol Komutanımız Gürkan Demir, Belediye Meclis Üyelerimiz, hocalarımız, velilerimiz ile hep birlikte saat:07:00’de Esenköy Meydanından çocuklarımızı dualar eşliğinde uğurladık.
Çocuklarımızın eğitimi kadar güvenliğine de önem veren Başkanımızın talimatıyla, 200’e yakın öğrencimizi okullarının kapısına kadar bırakıp, yine okullarının kapısından almaktayız.
Her geçen gün artan mazot, ulaşım ücretleri ve hayat pahalılığına rağmen çocuklarımıza ve ailelerine destek olmaya devam ediyoruz, devam edeceğiz…