ÜRETEN KADINLAR PAZARI AÇILIYOR

ÜRETEN KADINLAR PAZARI AÇILIYOR

4 Haziran 2023
Her yaz küçük mendirekte kurulan ve büyük ilgi gören Üreten Kadınlar Pazarı bu yaz itibariyle yeniden ayni yerde kurulmaya devam ediyor.
Belediye başkanımız Mehmet Temel’in desteğiyle Esenköy MHP kadın kollarımızın önderliğinde üreten kadınlar için organik pazar bu senede devam edecek.
Üreten ve aile bütçesine katkıda bulunmak isteyen beldemiz kadınları belediyemizin belirlediği yerde belediyemizin kurduğu tezgahlarda kira vermeden satış yapıp gelir elde edebilecekler.
El emeğinizle ürettiğiniz, bahçenizde yetiştirdiğiniz, kendi üretiminiz olan ürünlerden gelir sağlayabilirsiniz.
Katılım Şartları
-Pazarımız sadece kadınlardan oluşacaktır
-1. ikametin esenköyde bulunması gerekmektedir
-Sadece kendi ürettiğiniz ürünleri satabilirsiniz
Üretmeden başka yerden alım yapıp satış yapmak isteyenlere izin verilmeyecektir amacımız ticaret değil üreten kadınları desteklemektir
Detaylı bilgi ve başvuru için;