ULUSLARARASI KÜLTÜREL BULUŞMA VE EĞLENCE GECESİ

ULUSLARARASI KÜLTÜREL BULUŞMA VE EĞLENCE GECESİ

1 Temmuz 2022
Köy meydanında düzenlenen Esenköy Belediyesi Uluslararası Kültürel Buluşma ve Eğlence gecemiz saat 21:00'da Belediye Başkanımız Mehmet Temel’in açılış konuşması ile başladı.
Başkanımızın konuşmasının ardından 9 ülkenin katılımı ile halk oyunları gösterileri başlayan halk oyunları, Esenköy'ün gençlerinin oynadığı 3 ayak oyunu ile son buldu.
Muhteşem gösterileri ile bizleri yalnız bırakmayan, farklı ülkelerin kültürlerini yaşatan folklor gruplarımıza, yoğun kalabalık oluşturan çok değerli halkımıza ve Tufag ailesine sonsuz teşekkür ederiz.
Köy meydanında düzenlenen Esenköy Belediyesi Uluslar Arası Kültürel Buluşma ve Eğlence Gecesine MHP Genel Başkan Yardımcısı Pelin Yılık, MHP Yalova il Başkanı Namık Öz ve yönetimi, Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat ve değerli misafirlerimiz eşlik etti