ULU ÇINARLARIMIZA ZİYARET

ULU ÇINARLARIMIZA ZİYARET

8 Aralık 2023
Belediye Başkanımız Mehmet Temel’in talimatı üzere Beldemiz MHP Kaçep (Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları) üyeleri ve Belediye çalışanlarımız Beldemizde ikamet eden büyüklerimizi ziyaret ediyor.
Büyüklerimize hal hatır sorarak sohbet eden hanımlar, aynı zamanda istek ihtiyaç ve talepleri de öğrenerek Mehmet Başkanımıza iletiyorlar.
Böyle bir çalışmayı daha önce Covid-19 döneminde de yapan, Beldemizde ki tüm evleri ziyaret ederek istek ve ihtiyaçları Belediye Başkanımız Mehmet Temel’e ulaştıran ve birçok sorunun giderilmesinde yardımcı olan
Kaçep üyelerine teşekkürlerimizi sunarız.
Belediyemizdeki listelerimizde eksiklerimiz olabiliyor maalesef. Bu sebeple kapısını çalamadığımız, hal hatır soramadığımız büyüklerimiz muhakkak olacaktır. Bizler bunun yaşanmaması için elimizden geleni yapacağız.
Sizler de Belediyemiz 0226 243 60 21 nolu numarayı arayarak veya sosyal medya sayfalarımıza mesaj yollayarak bize ulaşabilir ve davet edebilirsiniz.