TEŞEKKÜRLERİMİZLE

TEŞEKKÜRLERİMİZLE

11 Şubat 2022
Belediye Başkanımız Mehmet Temel ve Başkan Vekilimiz Erdem Küçük, Fen işlerinden emekli olan Bülent Hiçyılmaz için belediye personellerinin düzenlediği veda ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etkinliğine katıldı.
Her zaman personelinin yanında olan başkanımız Mehmet Temel kırık ayağı ilede olsa personelinin yanında oldu ve bugüne kadar yapmış olduğu hizmetler için kendisine teşekkür etti.
Başkan Vekilimiz Erdem Küçük Bülent abimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür edip bundan sonra ki yaşantısında huzur ve sağlık bir ömür diledi.
Esenköy belediyesi olarak yapmış olduğu hizmetlerden ve özverili çalışmasından dolayı Bülent abimize teşekkürlerimizi sunarak hersey gönlünce olsun temennisinde bulunuyoruz.