OKUL SERVİSLERİ HAKKINDA

OKUL SERVİSLERİ HAKKINDA

7 Ağustos 2020

Belediye Başkanımız Mehmet TEMEL,
Başkanlık seçimlerinin ardından ilk icraat olarak Çınarcık ve Yalovada ki okullara çok sevdiği geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ücretsiz taşıma ile gerçekleştirmiştir.
Son zamanlarda yapılan her güzel işi dedikodu üreterek karalamaya çalışan, mesnetsiz iddialar ile halkımızın kafasını karıştırmaya çalışan fikri, düşünceleri kötü ve art niyetli insanların ücretsiz okul servislerinin kaldırılacağı yönünde ahlak dışı söylemleri dolaşmaktadır.
Başkanımız Mehmet TEMEL, görevde bulunduğu dönemlerde ücretsiz okul servisi sözünü kendisine namus bilmiştir ve sözünden asla dönmeyecektir.
T.C Esenköy Belediyesi Facebook ve İnstagram sayfaları tek ve yetkili sayfadır. Her türlü sorunlarınızı, asılsız iddiaları sayfamız özel mesaj üzerinden 7/24 saat esası ile sorabilirsiniz.