ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

24 Kasım 2022
24 Kasım öğretmenler günü kutlaması Belediye başkanımız Mehmet Temel’in organizasyonunda Esenköy Hizmet içi Milli eğitim tesislerinde yapıldı.
Öğretmenlerimiz için yemekli ve müzikli muhteşem bir organizasyon ile kutlama gerçekleştirildi.
Yapılan kutlamalarda bugünün anısına öğretmenlerimize gül dağıtıldı.
Kutlama Törenine Belediye Başkanımız Mehmet Temel, Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak, Çınarcık Jandarma İlçe Bölük Komutanı Mustafa Koçak, Çınarcık ilçe Emniyet Müdürü Fatih Çingi, Esenköy Karakol Komutanı GürkanDemir, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten, Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü, Çınarcık MHP ilçe Başkanı Mert Yılmaz, okul müdürleri ile birlikte sevgili öğretmenlerimiz eşlik etti. Yaklaşık 400 kişilik katılım ile gerçekleşen yemekli kutlama müzik şöleni ile sana erdi.