ÖĞRENCİLERİMİZİ OKULLARINA ÜCRETSİZ OKUL SERVİSLERİMİZ İLE DUA'LAR EŞLİĞİNDE UĞURLADIK

12 Eylül 2022
Belediye Başkanımız Mehmet Temel, seçildikten (2019 yılından) itibaren öğrencilerimizi ücretsiz taşıma sözünü yerine getirmeye devam ediyor.
4 Çınarcık 3 Yalova 1 Koy İçi olmak üzere toplamda 8 otobüs ile yaklaşık 200 öğrenci taşımacılığı üstlenen Belediyemiz öğrencilerimize ve ailelerine önemli bir hizmeti yerine getirmektedir.
Bu sabah, Belediye Başkanımız Mehmet Temel, Esenköy Karakol Komutanımız Gürkan Demir ve meclis üyemiz Murat Turanlı ile birlikte çocukları ücretsiz servislerle Beldede ki okulumuza, Yalova ve Çınarcık okul servislerine dualar eşliğinde uğurladı.
Belediye Başkanımız Mehmet Temel, çocuklarımızı uğurladıktan sonra Adnan Kaptan ilkokuluna giderek çocukları okulun ilk açılış gününde yanlız bırakmadı.
Okulda yaptığı konuşma ile Okullarına kavuşan bütün öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar dileyen Başkanımız Mehmet Temel,
Yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olması dileklerini sundu.