MİNİ ARITMA TESİSİ

31 Aralık 2020

Belediye Başkanımız Mehmet Temel'den Önemli Bir Hizmet Daha

Mini Arıtma Tesisi Beldemize Hayırlı Olsun

Köy üstü Seyir Terasın 200 metre altında ki düzlüğe Mini Arıtma Tesisi kurulmaktadır.

Kanlı çayır mevkiinde suların bulanık akması şikayetleri nedeni ile Belediye Başkanımız Mehmet Temel'in, talimatları doğrultusunda su amirliği ekiplerimiz tarafınca mini arıtma projesi devreye sokulmaktadır.

Bu proje ile Kanlı çayır mevkiinde bulanık akan sular büyük oranda arıtılarak vatandaşlarımıza temiz su verilecektir.

Mini arıtma projesinde 10 tonluk menfez künk kullanılarak içine yarım metre üstüne paslanmaz sac ile birlikte delikler delinerek nozulkar konulacak. Üzeri 1-3, 3-5, 5-8 ebatlarında ince çakıllar konularak üzerine filtre kum kullanılacaktır.

Yapacağımız mini arıtma, sistematik bir proje ile kendi kendine temizleyecek sistem bulunacaktır.