MEHMET TEMEL 2024 YEREL SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZLI BAŞLADI

MEHMET TEMEL 2024 YEREL SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZLI BAŞLADI

10 Şubat 2024
2019 Yerel Seçimlerinde Esenköy Halkının teveccühü ile MHP'den Esenköy Belediye Başkanı olan Mehmet Temel, görev süresince birçok ilke imza atarak çalışmalarını sürdürdü.
Yapmış olduğu birbirinden önemli icraatlar neticesinde Esenköy Halkının taktirini toplayarak 2024 Yerel Seçimlerinde yeniden
Esenköy Belediye Başkanlığına Adaylığını açıkladı.
Kalabalık bir katılım ile adeta büyük bir mitinge dönüşen Seçim İrtibat Bürosunun açılışa vatandaşların ilgisi oldukça yoğun oldu.
Seçim İrtibat Bürosunun açılışına ayrıca MHP İl Başkanı İhsan Gündoğan, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat, Çınarcık MHP İlçe Teşkilat Başkanı Mert Yılmaz, Armutlu MHP İlçe Teşkilat Başkanı Yavuz Bayram, İl, İlçe ve Belde Teşkilat Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.