KAPALI HALI SAHA SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

KAPALI HALI SAHA SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

28 Eylül 2021
KAPALI HALI SAHA YAPIM SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
Belediye Başkanımız Mehmet Temel, geçtiğimiz aylarda gençlerimizin sağlıklı spor yapması ve gelişimlerine katkıda bulunacak Gençlik merkezinin kurulması ve kapalı halı saha yapılması konularında Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Muharrem Kasapoğlu ile protokol imzalamıştı.
Belediye Başkanımız Mehmet Temel, önemli bir hizmeti daha yerine getirmek için bugün Marma Çelik ve Spor Yapılar Sanayi firması yetkilisi Mehmet Fatih Kıdır ile Kapalı Halı Saha yapım iş sözleşmesini imzaladı.
Başkanımız Mehmet Temel,
"Önümüzdeki haftalarda başlayacak Kapalı Halı saha projesinin ve devamında yapılacak Gençlik merkezi projelerimizin Tüm belde halkına hayırlı olsun temennisinde bulunarak, Allah’ın izni ve bizlerin gayreti ile Tüm projelerimizi birer birer gerçekleştireceğiz" dedi.