Esenköy Belediyesi

KADİR GECESİ KUTLAMASI

Geri

KADİR GECESİ KUTLAMASI

19 Mayıs 2020
Barışın, kardeşliğin ve güzelliğin öğütlendiği; dostluğun, merhametin ve muhabbetin övüldüğü; ayrılığın, nifakın, dargınlığın ve küslüğün reddedildiği bu gecenin her kes için ilahi nimettir diyen Başkanımız Mehmet TEMEL;
Bin aydan daha hayırlı olduğu yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’de müjdelenen mübarek Kadir Gecesi’ne kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını, pek çok hayır ve bereketi bünyesinde barındıran, manevi haz ve mutluluğun doruğa ulaştığı Ramazan ayının son günlerine yaklaşmasının hüznünü taşıdıklarını söyledi.
Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu ise azaptan kurtuluş olan bu mübarek Ramazan ayında ettiğimiz dualar inşallah İslam coğrafyasına huzur getirir. Yolumuzu aydınlatan, önümüzü görmemizi sağlayan, yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'i hayatımıza düstur edinen müminler olarak, bu mübarek gecede tüm insanlığa tasallut olan korona virüs illetinden de kurtuluşumuza sebepler halk etmesini Yüce Rabbimizden isteyeceğiz. Maddi ve manevi cömert bulunacak, birlikteliğimizi duada buluşturacağız. Sözlerin en güzeli, gönüllerin şifası Kur'an-ı Kerim'i anlayarak okumanın hazzını yaşayacak ve kurtuluşumuzu dileyeceğiz. Dualarımızın kabul ve makbul olması temennisiyle başta Esenköylü hemşehrilerim ve misafirlerimiz olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor, sağlık ve esenlikler diliyorum" diyerek sözlerine son verdi.