İTFAİYECİLİK HAFTASI KUTLU OLSUN

İTFAİYECİLİK HAFTASI KUTLU OLSUN

28 Eylül 2021

Belediye Başkanımız Mehmet Temel, itfaiyecilik Haftası nedeniyle İtfaiye amirimiz ve personellerimizi makamında ağırladı.

Belediye Başkanımız Mehmet Temel, Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için mesai kavramı gözetmeksizin, gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışan, yangında, afette ve her türlü acil durumda "Bir can olsun kurtarabilir miyiz” inancıyla yangın ve doğal afetle mücadelede kendi hayatlarını tehlikeye atarak, ailelerini geride bırakan, zor şartlarda görev yapan itfaiyecilerimize teşekkür ediyorum.

Sadece Esenköy'de değil Yalova sınırları içerisinde yaşanan her türlü olumsuzluklarda, en zor anlarda özveri ve cesaretleri ile hayatlarını tehlikeye atarak görevlerini yerine getiren personelimi ve tüm itfaiye çalışanlarını kutluyorum.

Bu vesile ile tüm itfaiye çalışanlarının İtfaiyecilik Haftası'nı kutluyor; bu uğurda canlarını kaybeden şehit itfaiyecilerimize Allah'tan rahmet diliyorum.