İLÇE OLMAK İSTİYORUZ HAYDİ SENDE BİZE DESTEK OL

İLÇE OLMAK İSTİYORUZ HAYDİ SENDE BİZE DESTEK OL

28 Kasım 2022
Kayıtlar için son 1 Ay
Nüfus olarak İlçe sayısına 650 kişilik eksik kaldı. Sizlerinde desteği ile bu sayıyı tamamlayalım.
1- Kayıt aldırmak isteyenler belediyemize uğrayabilir, kendilerini Çınarcık İlçe nüfusa götürerek kayıtlarını alma konusunda yardımcı oluruz.
2- Esenköy’e gelmeden bağlı bulundukları nüfus müdürlüğüne (Anne-Baba dan bir tanesi yeterli tüm ailenin) giderek kayıtlarını aldırabilirler.
3- Türkiye'nin her yerinde bulunan nüfus müdürlüklerinden her hangi birine giderek ikamet alma işlemlerini Esenköy’de bulunan adresinizi vererek yaptırabilirsiniz. (Adres bilgisini vermeniz yeterlidir. Fatura gerekmemektedir.)
4- Yalova, ilçe, belde ve köylerinde oturanlar E Devlet sistemlerine girerek ikamet adresi değişikliği bölümünden kayıtlarını Esenköy’e aldirabilirler.
Haydi Esenköy sevdalıları şimdi destek zamanı.