İLÇE OLMAK İSTİYORUZ HAYDİ SENDE BİZE DESTEK OL

İLÇE OLMAK İSTİYORUZ HAYDİ SENDE BİZE DESTEK OL

9 Kasım 2022
Kayıtlar için son 45 gün.
Nüfus olarak İlçe sayısına 900 kişilik eksik kaldı. Sizlerinde desteği ile bu sayıyı tamamlayalım.
Kayıt aldırmak isteyenler belediyemize uğrayabilir, kendilerini Çınarcık İlçe nüfusa götürerek kayıtlarını alma konusunda yardımcı oluruz
HASTANE: Tapusu alındı
BANKA: Devlet bankaları ve özel bankaların getirilebilmesi, bankamatik sayılarının artabilmesi için
HİZMET KALİTESİ: Yeni belediye binası tapusu alındı ve çalışmalara başlandı
KAMU BİNALARI: Emniyet merkezi, kaymakamlık, vergi dairesi müdürlüklerinin faaliyete girebilmesi için tabular alındı l.
SOSYAL FAALİYETLER: Mesire alanı yapımına başlandı.
EĞİTİM: Lise ve Yüksek okul faaliyete girebilmesi için tapular alındı.
ESENKÖY İLÇE OLMAK İSTİYOR!
Sevgili Esenköy halkı ve sevdalıları beldemizi ilçe yapmamızda katkıda bulunacağınıza inancımız tamdır. Turizm beldemiz yaz nüfusu ile yerleşik nüfusumuzun 20 kat üstüne çıkmaktadır. Bu nedenle ilçe olmayı fazlasıyla hak etmekteyiz. Esenköy’de Hastane, Lise ve Yüksek okul olsun istiyoruz. Hizmeti ayağınıza getirmek için her haneden en az 1 kişi de olsa ikamet adresinizi Esenköy’e alarak bizlere katkıda bulunmanızı istiyoruz.
SİZ DEĞERLİ VATANDAŞLARIMIZIN YAPMASI GEREKEN, NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜNDE 1.İKAMET ADRESİNİZİN ESENKÖY OLARAK BELİRTEREK KAYDINIZI ALDIRMANIZ
ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI;
ESENKÖY’Ü İLÇE YAPABİLMEK İÇİN SİZLERİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR