HOŞ GELDİNİZ YENİ HEMŞEHRİLERİMİZ BATUHAN ASKAR-EMİR ASAF NURDOĞAN-KUZEY KAYMAK-ALİ ŞİR ERGİN-ALPARSLAN ÇATALKAFA

3 Haziran 2023
Belediye Başkanımız Mehmet Temel’in talimatı ile başlatılan "HOŞ GELDİN BEBEK" Projesi kapsamında Belediye Başkanımız Mehmet TEMEL’in kıymetli eşi Selma TEMEL ve personellerimiz ile birlikte, Esma ve Erkan ASKAR, Emine ve Süleyman NURDOĞAN, Ceren ve Uğurcan KAYMAK, Fatma ve Şener ERGİN, Ayşegül ve İsmail ÇATALKAFA çiftlerinin evlerine konuk oldular.
Ziyaret edilen ailelere Mutlu, huzurlu ve başarılı bir hayat dileyip, "Hemşerilik Beratını ve hediye paketlerini takdim ettiler.
Misafir perverliklerinden dolayı Esma ve Erkan ASKAR, Emine ve Süleyman NURDOĞAN, Ceren ve Uğurcan KAYMAK, Fatma ve Şener ERGİN, Ayşegül ve İsmail ÇATALKAFA çiftlerine teşekkürlerimizi sunarız.