HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

24 Eylül 2020

Belediye Başkanımız Mehmet Temel,
seçim sloganı olarak "Hep Birlikte Yöneteceğiz" demişti. Göreve geldiği günden beridir halkını dinleyen, meclis üyeleri ile birlikte uyumlu çalışan Başkanımız Mehmet Temel, eski belediyecilik anlayışını terk edip vatandaşlarımızı sadece seçim zamanları hatırlayan değil her daim vatandaşlarımız ile birlikte hareket eden ve dertlerini dinleyen yeni bir belediyecilik anlayışına imza attı.
Bu bağlamda MHP Kadın Kollarımız, beldemizde bulunan tüm haneleri ziyaret ederek vatandaşlarımızın taleplerini, teşekkürlerini ve şikayetlerini dinlemektedirler.
Bir hafta boyunca dolaştıkları hanelerde ki vatandaşlarımızın dileklerini, teşekkürlerini ve şikayetlerini not alan MHP kadın kollarımız bu talepleri dün akşam MHP Belde Teşkilatında yaptıkları haftalık toplantı ile Belediye Başkanımız Mehmet Temel' e ilettiler.
MHP kadın kollarımıza bu anlamlı ve güzel çalışmaları için teşekkür eden Başkanımız, iletilen tüm istekleri tek tek inceledi.
MHP kadın kollarımızın ev gezmeleri devam edecek.