GÖLCUK KATI ATIK TRANSFER İSTASYONU İNCELENDİ

GÖLCUK KATI ATIK TRANSFER İSTASYONU İNCELENDİ

12 Şubat 2021

Belediye Başkanımız Mehmet Temel, Gölcükte bulunan ‘’Katı Atık Transfer İstasyonu’’ gezerek incelemelerde bulundu.

Beldemizde Yalova Katı Atık Birliği (YAKAB) ile Belediyemizin ortaklaşa yapacağı ‘’Katı Atık Transfer İstasyonu’’ yapım aşamasından önce Belediye Başkanımız Mehmet Temel, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve Çınarcık Belediye Başkan Yardımcısı Murat Savaş ile birlikte ’Katı Atık Transfer İstasyonu’’ gezerek incelemelerde bulundu.

Esenköy’de çöp sorunu çözmek amacıyla doğaya ve çevreye zarar vermeden yapılacak olan katı atık transfer istasyonu Esenköy, Armutlu ve Çınarcık’ta ki çöpler katı atık transfer istasyonunda toplanıp, daha sonra bertaraf edilmesi için YAKAB düzenli depolama alanına taşınacak. Yapılan çalışma ile zamandan, yakıttan tasarruf sağlanarak katı atıklar artık çevre ve doğaya zarar vermeyecek.