Garaj amirliğimizin Belediye Binası, Sağlık ocağı, Beldemizde bulunan Camilerimizin,Kur-an Kursumuzun ve Karakol Komutanlığının dezenfekte edilmesi çalışmalarıı

16 Mart 2020
Esenköy Belediye Başkanımız Mehmet Temel,
Garaj amirliğimizin Belediye Binası, Sağlık ocağı, Beldemizde bulunan Camilerimizin,Kur-an Kursumuzun ve Karakol Komutanlığının dezenfekte edilmesi çalışmalarını yakından takip etti.
Halkımızın sağlığını korumak ve Yeni Coranavirüs salgınından korunmak için Belediyemiz bünyesinde Garaj amirligimiz Hakkı ve Şinasi biyosidal dezenfekte eğitimli uzman ekipleri ile birlikte titizlikle yürütülen dezenfekte çalışmalarımız bu gece yarısına kadar devam edecektir.
Belediyemizin Yeni Coranavirüs konusunda göstermiş olduğu hassasiyeti tüm vatandaşlarımız ve esnaflarımızdan da bekliyoruz.