FUTBOL SAHASI VE TESİS ÇALIŞMASINDA SONA GELİNDİ

FUTBOL SAHASI VE TESİS ÇALIŞMASINDA SONA GELİNDİ

1 Eylül 2022
Belediye Başkanımız Mehmet Temel ve ekibinin özverili çabaları sonucu gençlerimiz için profesyonel suni çim, tribün ve soyunma odalarının inşaatında sona gelindi.
Bu gün itibariyle cim serme işlerinin başladığı statta incelemelerde bulunan Başkanımız Mehmet Temel, Daimi Meclis Üyemiz Erdem Küçük ve Esenköyspor Başkanı Süleyman Küçük çalışmalar hakkında bilgi aldı.
500 kişilik tribün ile çevre belde ve ilçelerde bulunmayan bir yapıya sahip olacak olan stadın çim serme işlemlerinin 1 hafta içinde sona ermesi bekleniyor.
Belediye Başkanımız Mehmet Temel;
''Esenköy'ümüzün geleceği olan gençlerimize bu guzel tesisi yaparak onların daha sağlıklı spor yapmalarına olanak vermekten son derece mutlu olduklarını, bu bir ekip işi ben değil biz yaptık.
Ekibim ile elimizi taşın altına koyarak böylesine güzel tesisi Esenköy'ümüze kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşamaktayız.
Esenköy'ümüz icin bir çok proje hazırladık ve hepsini bir bir hayata geçiriyoruz.