ESENKÖY MÜZİĞE EĞLENCE'YE HORON'A DOYDU

ESENKÖY MÜZİĞE EĞLENCE'YE HORON'A DOYDU

17 Ağustos 2022
2. Esenköy Gençlik Festivalinde adeta Esenköy müziğe, eğlenceye, horona doydu.
Turizm Derneğinin düzenlediği yüzme ve Yağlı Direk yarışması ile başlayan Eğlence rüzgarı,
Saat 21:00' da Yasemin Tümer'in açılış konuşması ile devam etti.
Katılımcılara teşekkür konuşmasının ardından sahneye ilk olarak İstanbul girls ofical grubu çıktı, Başkanımız Mehmet Temel’in konuşması ve yarışmacılara verilen ödüllerin ardından Ozan Bahadır güçlü sesi ile Çanakkale Türküsü ve Vatan şiirini okudu. Konserin son bölümünde ise Yalova'nın yüklesen yıldızı sesi ve sahne performansı ile herkesi eğlendiren Aziz Aktaş sahne aldı. Geniş repertuvarı ile alanı dolduran binlerce seyirciyi kendinden geçiren, kimi zaman hüzünlendiren kimi zaman eğlendirip horonlar teptiren Aziz Aktaş'ı sevgi ve coşku çok fazlaydı.
Aziz Aktaş'ın muhteşem sahne performansı ile gece son buldu.
Esenköy Belediyesinin düzenlediği Yaz konserine teşrif eden; Sayın MHP İL Başkanımız ve değerli il yönetimine,
Saygıdeğer Belediye Başkanlarımıza,
Çınarcık Jandarma Bölük komutanı, Çınarcık Emniyet Müdürü, Esenköy Karakol komutanımız,
İl ve ilçe Birim Müdürlerimiz ile eşlerine ve çok kıymetli halkımıza teşekkür ediyoruz.
Ayrıca bu güzel organizasyonun yapılmasında katkı sağlayan Durmuş Çevik, Ali Rıza Altıner, Hasan Aslan ve Özkan Akın’a da teşekkür ediyoruz.