ESENKÖY HALK KONSERİ VE YARIŞMALARINA HAZIR MISINIZ ?

ESENKÖY HALK KONSERİ VE YARIŞMALARINA HAZIR MISINIZ ?

16 Ağustos 2022
Bu akşam konser verecek olan sanatçılarımız İstanbul girls orkestra ve Aziz Aktaş başkanımız Mehmet Temel'i makamında ziyaret etti.
Belediyemiz bünyesinde gerçekleştirilecek olan ve 16 Ağustos Salı Bu Akşam saat 21:00' da Liman içinde son zamanların en sevilen gruplarından İstanbul girls Orchestra ve Aziz Aktaş'ın sahne alacağı Halk konserine bütün halkımız ve misafirler davetlidir.
Ayrıca Esenköy Turizm Derneği tarafından 16 Ağustos Salı günü saat 19:00'da Yüzme ve Yağlı Direk Yarışmaları yapılacaktır.
20-35 yaş aralığında Serbest Yüzme yarışması,
16-30 yaş aralığında Yağlı Direk yarışmaları düzenlenecek.
Katılım için kayıt işlemlerinizi Esenköy Belediye binasında bulunan Beyaz Masa'da yaptırabilirsiniz.
16 Ağustos Salı günü Akşam 21:00'da yüzme yarışı 1. 2. ve 3. Plaket ve hediyeleri takdim edilecek,
Yağlı Direk yarışması için ise sadece 1.’ye plaket ve hediyesi takdim edilecektir.
Not: Yarışmalara katılımı şartı olarak yarışmacıların kronik hiçbir rahatsızlığının olmaması gerekmektedir.
Yarışmalar sırasında 112 Acil Sağlık Ekipleri yarışma alanında bulunacaktır.