ESENKÖY BELEDİYESİ E-DEVLET SİSTEMİNDE

ESENKÖY BELEDİYESİ E-DEVLET SİSTEMİNDE

15 Aralık 2020
Esenköy Belediyesi interaktif belediyecilik kapsamında E-devlet sistemine dahil oldu.
Hızla gelişen teknoloji çağını yakından takip eden Esenköy Belediyesi vatandaşlara daha hızlı hizmet verebilmek için e-devlet sistemine geçti. E-Devlet sistemi üzerinden belediye hizmetlerine elektronik ortamdan ulaşılabilmesi için daha önce E-Belediye uygulamasını başlatan Esenköy Belediyesi, E-Devlet sistemine de dahil oldu.
Kamu kurumları ile vatandaşlar arasında güvenli bilgi paylaşımı esasına dayanan e-devlet sistemine https://www.turkiye.gov.tr/esenkoy-belediyesi
adresi üzerinden vatandaşlar sisteme giriş yapabilecekler. Vatandaşlarımız belediyeye ait borçlarını kredi kartı veya bankamatik kartı ile sistem üzerinden ödemelerini gerçekleştirebilirler.
Uygulamaya giriş için, TC kimlik numarası ve e-devlet şifresi yeterli olacak.
Sistem üzerinden arsa rayiç değeri sorgulama, evrak takibi, beyan bilgileri sorgulama, sicil bilgileri sorgulama, tahakkuk bilgileri sorgulama, tahsilat bilgileri sorgulama , barkodlu belge doğrulama ve sicil bilgisi sorgulama işlemlerini yapılabilecek.