ESENKÖY BELEDİYESİ DEPREMZEDELER İÇİN GELEN YARDIM MALZEMELERİNİN DAĞITIMINA DEVAM EDİYOR

27 Şubat 2023
Ülkemizde meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen depremler nedeniyle, deprem bölgelerinden Beldemize gelen Depremzede vatandaşlarımız için yollanan yardım malzemeleri Esenköy Belediye Ekiplerimizin titiz çalışması ile ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor.
Belediye Başkanımız Mehmet Temel, yapmış olduğu açıkmada ise; "Yaşadığımız bu zor günlerde birbirimiz ile yardımlaşarak depremzede vatandaşlarımızın bütün ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyoruz.
Esenköy halkı ve yardımsever vatandaşlarımızın yollamış olduğu ihtiyaç malzemeleri için teşekkür ediyorum.
Depremde vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, geride kalanlara başsağlığı diliyorum." dedi.