ESENKÖY BELEDİYE BAŞKANIMIZ VE MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZ MEHMET TEMEL, MHP KADIN KOLLARININ DÜZENLEDİĞİ KADINLAR BULUŞUYOR TOPLANTISINA KATILDI

17 Şubat 2024

Büyük bir coşku, alkışlar ve sevgi seliyle karşılanan Mehmet Başkan, gerek yaptığı gerek bundan sonra yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Toplanan hanımlara “Kadın eli değen her yer çiçek açar güzelleşir, meclisimize de bir kadın eli değmesi gerek” diyerek MHP Esenköy Belediye Meclis Üyesi Adayı olarak Seda Alacalı’yı tanıttı. Hanımların büyük memnuniyet duyduğu bu karar akabinde Seda Alacalı ve MHP Kadın Kolları Başkanı Yasemin Tümer’in yaptığı konuşmalarla akşam son buldu.