Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel

Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel

13 Nisan 2020
Bugün Kurtuluş savaşı gibi Korana virüs salgınından kurtulmak için hep birlikte mücadele etmekteyiz.
Marketler para kazanma hırsı ile üzerine düşen görevleri yapmamakta, kurallara uymamakta ve müşterilerine maske dağıtmamaktadırlar. İki günlük sokağa çıkma yasağında marketlerin ve insanların aç gözlü tavırları ile istifa sürecine sürüklenen Bakanımızın tüm suçu kendinde bulup duygusal yönden almış olduğu istifa kararı Cumhurbaşkanımız tarafınca kabul edilmemiştir. Cumhurbaşkanımıza istifayı kabul etmediği için teşekkür ediyorum.
Ülkemizde ki salgında özellikle canla başla mücadele eden Sağlık bakanımız Fahrettin Koca ve İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu gibi değerlerin kıymeti bilinmeli ve Bakanlarımızın almış olduğu kararlara uyulmalıdır. Sizler huzurlu, emniyetli ve sağlık yaşayasınız diye çabalayan Sayın Süleyman Soylu ve Fahrettin Kocadan Allah razı olsun diyoruz.
Haydi Türkiye;
Vakit birlik vakti, el ele hep birlikte bu salgını atlatalım.
Esenköy Belediye Başkanı
MehmetTemel