DEPREMZEDE MİSAFİRLERLE İFTAR YAPILDI

DEPREMZEDE MİSAFİRLERLE İFTAR YAPILDI

3 Nisan 2023
Esenköy Belediyesi, Beldemizde bulunan Depremzede misafirlerine iftar programı düzenledi.
Beldemizde misafir edilen 200 kişilik depremze ailelerimiz, Belediye Başkanımız Mehmet Temel, Yalova Valisi Muammer Erol, Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak, Esenköy Karakol Komutanı Gürkan Demir, Belediye meclis üyelerimiz ve Beldemizde bulunan cami imamları ile birlikte iftarını açtılar.
Belediye Başkanımız Mehmet Temel, Yalova Valisi Muammer Erol ve Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak, Belediye düğün salonumuzda düzenlenen iftar yemeği öncesinde, depremzede vatandaşları masalarında tek tek ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.
İftar yemeği programı Kur'an-ı Kerim tilavetinin okunması ve edilen dualarla başladı. Daha sonra okunan ezan ile birlikte iftar yemeğine başlandı.