BELEDİYE BAŞKANLARI İSTİŞARE TOPLANTISI ANTALYADA YAPILDI

BELEDİYE BAŞKANLARI İSTİŞARE TOPLANTISI ANTALYADA YAPILDI

18 Mart 2023
Milliyetçi Hareket Partisi tarafından düzenlenen ‘Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Antalya’da yapıldı.
Toplantıya, Belediye Başkan Vekilimiz Erdem Küçük de, MHP’li Yalova ilçe ve belde belediye başkanlarıyla birlikte katıldı.
MHP Genel Merkezi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı", 17-19 Mart'ta MHP'li 235 belediyenin katılımıyla Antalya'da yapılmakta.
Toplantı öncesinde Başkan Vekilimiz Erdem Küçük, MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ile bir araya geldi. Esenköy ’deki çalışmalar ve projeler hakkında Durmaz’a bilgi veren Başkan Vekilimiz Erdem Küçük, belediye başkanları ve genel merkez yöneticileriyle istişarelerde bulundu.