Esenköy Belediyesi

Belediye Başkanımız Mehmet Temel, mübarek üç ayların başlangıcı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Geri

Belediye Başkanımız Mehmet Temel, mübarek üç ayların başlangıcı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

25 Şubat 2020
Başkanımız Mehmet Temel mesajında, 25 Şubat Salı günü mübarek üç ayların başlangıcını, 27 Şubat Perşembe gününü Cuma gününe bağlayan gece de Regaip Kandilini idrak edeceklerini belirterek, “Manevi güzelliklerin habercisi, Müslümanlar için rahmet, bereket ve mağfiret ayları olan üç aylara kavuşmanın mutluluğunu ve hazzını yaşıyoruz. Bu mübarek gecenin tüm Müslümanların kurtuluşuna, huzuruna ve esenliğine vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum”
Üç aylar ve kandil geceleri, milletimizin birlik ve beraberliğinin pekiştiği, aynı duygu etrafında çarpan kalplerin, aynı hissiyatı paylaşan gönüllerin bir araya gelerek dargınlık ve kırgınlıkların giderildiği müstesna günlerdir.
Bu mübarek günler vesilesiyle birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Başkanımız Mehmet Temel, “Kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesi için bir arada olalım. Başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyada barış ve kardeşliğin hakim olmasını, deprem gibi doğal afetlerin sona ermesini niyaz ediyorum"
Bu mübarek gecede birlik ve beraberliğimizin artmasını temenni ediyorum. Allah'ım; Bizleri Regaip ile sana rağbet eden, Miraç ile yücelen, Beraat ile kurtuluşa eren ve kadrini idrak ederek Ramazanın sonunda Cenneti hak eden kullarından eyle inşa Allah.
Ülkemizin ve bütün İslam aleminin üç aylarını ve Regaip Kandilini tebrik eder, hayırlara vesile olmasını Yüce Mevla’dan dilerim” dedi.