BELEDİYE BAŞKANIMIZ MEHMET TEMEL, KURBAN BAYRAMI MÜNASEBETİ İLE BELDEMİZDEKİ HASTA VE YAŞLILARI EVLERİNDE ZİYARET EDEREK BAYRAMLAŞTI

1 Temmuz 2023
Belediye Başkanımız Mehmet Temel, Meclis Üyemiz Erdem Küçük ve Belediyemiz Personel Müdürümüz Celal Tümer ile Beldemizde yaşayan Hasta ve Yaşlılara ziyarette bulunarak Bayramlaşma gerçekleştirdiler. Gayet güzel bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerinden dolayı gerek hasta yakınları gerekse Beldemiz büyükleri mutluluklarını gizlemeyediler. Her gidilen evde Güler yüz ve hoş sohbetle karşılaşan Belediye Başkanımız Mehmet Temel, "Sizler bizim baş tacimizsiniz, sizleri unutmamakta bizimlerin en önemli görevlerimizden birdir." dedi.