Esenköy Belediyesi

BAŞKANIMIZIN KONUŞMALARI YANKI UYANDIRDI

Geri

BAŞKANIMIZIN KONUŞMALARI YANKI UYANDIRDI

19 Ocak 2023
Başkanımız Mehmet Temel, İl koordinasyon toplantısında ki konuşması yerel basında geniş yankı uyandırdı.
Başkanımız Mehmet Temel;
Kanlıçayır Bayırı’nda her gün kazaların yaşandığını söyleyen Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, 3 kilometrelik yolun yıllardır açılmadığını söyleyerek, Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne isyan etti..
..”Yolumuz kötü. Balıkçı barınağımız var. TIR’lar balıkları taşırken balık suyu yola döküldüğü zaman yol sabun gibi oluyor. Ben o yolu her gün deniz suyu ile yıkıyorum. Yoksa kazalar oluyor.”
Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, İl Koordinasyon Kurulu’nda yıllardır açılmayan alternatif yol için adeta isyan etti. Kanlıçayır Bayırı’nda her gün kazaların yaşandığını söyleyen Başkan Temel, sadece 3 kilometrelik bir yolun yıllardır açılamadığını ifade etti. Yıllardır bir adım ilerleme olmadığını söyleyen Başkan Temel, koordinasyon kurulunda yaptığı konuşmada şu sözlere yer verdi: “Bizim derdimiz büyük. Tünellerin bitmediğini hepimiz biliyoruz. Bitmeyeceğini de biliyoruz. Alternatif bir yol varken; Esenköy’de her gün kazalar oluyor. Kanlıçayır Bayırı’nda her gün kaza meydana geliyor. Belediye olarak biz her gün orada uğraşıyoruz. Alternatif yolumuzun açılması gerekiyordu. Geçen Koordinasyon Toplantısı’nda da biz bunu dile getirmiştik. Karayolları Genel Müdürlüğü’ne de sesleniyorum. Özellikle bu işi yapmayacaklarsa biz belediye olarak kendimiz yapalım. O yolu açmamız gerekiyor. Kanlıçayır Bayırı çok tehlikeli bir bayır. Geçen yıl karda ayağımı kırdım o mevkide. Bu yıl yine orada karla mücadele edeceğiz. Alternatif düz yolumuz varken o yolu bitirmemiz gerekiyor. İmece usulü yapalım ve bitirelim. Bu kadar uzamasının anlamı nedir? Kaçıncı koordinasyon toplantısı yaptık; kaç sefer de dile getirdik. Fakat bir adım ilerleme yok.”