BAŞKANIMIZDAN ÖZEL AÇIKLAMALAR

BAŞKANIMIZDAN ÖZEL AÇIKLAMALAR

2 Ağustos 2023
Belediye Başkanımız Mehmet Temel, Yalova Gazetesi’ne bir dizi özel açıklamalarda bulundu.
Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, Yalova Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Uğur Tezcan ve Muhabir Göktuğ Doğukan Yüksel ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. Başkan Temel, Esenköy ile ilgili birçok soruya açık yüreklilikle cevap verdi.
“Protokol imzaladık”
Esenköy’deki yeni imar çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Temel, “Limanın bir ucunda biraz büyütme yapacağız. Mahmuzlar yapılacak. Bizim devletimiz yapacak. Protokol imzaladık, anlaştık. Çok güzel bir proje. 80 tane dalgakıran yapılacak. Bizim Esenköy’ün denizi akar. Dere gibi akar. Onun için denizimiz temiz. Evvel ki sene büyük bir afet yaşadık. Bütün yollarımız gitmişti, çok zahmet vermişti bize. Eğer onlar olursa sahil boyu kurtulur. İnşallah en kısa zamanda başlanacak ve bitecek” dedi.
“Sahil turizmi ile orman turizmini birleştirmek istiyoruz” dedi.