Esenköy Belediyesi

5 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Geri

5 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

15 Temmuz 2020
 
Belediye Başkanımız Mehmet TEMEL,
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
“Milletimiz, büyük badireleri her zaman tek yürek, tek vücut olarak bertaraf etmeyi başarmıştır” diyen Başkanımız Mehmet TEMEL, darbe girişiminin akamete uğratılmasında en büyük pay sahibinin Türk milleti olduğunu ifade ederek, “Milletin iradesini ve bağımsızlığını hedef alan hain darbe girişimi, Türk milletinin asil duruşu sayesinde hedefe ulaşamadı ve asla ulaşamayacaktır”
15 Temmuz gecesi, ülkemizi, milletimizi, demokrasimizi, Cumhuriyetimizi, aydınlık geleceğimizi yok etmek isteyen vatan hainleri harekete geçmiş, milletin silahlarını yine bu aziz ve fedakar millete doğrultarak kanlı bir darbe girişiminde bulunmuşlardı. Ancak, milletimiz, darbe girişimini, sokakları ve meydanları doldurarak, ölümü göze alarak başarısızlığa uğrattı.
Ülkemize, demokrasimize ve aziz milletimizin yüce iradesine karşı hain FETÖ terör örgütü ve yandaşları tarafından yapılan kalkışma girişimini lanetliyorum. Bilinmelidir ki özgürlüğümüze, demokrasimize, milli birlik ve beraberliğimize kasteden hainler, yenilmeye daima mahkumdurlar. Ülkemizin geleceğine, birliğimize ve demokrasimize karşı girişilen bu hain darbe kalkışması sırasında, Çanakkale ruhuyla direnişe geçerek vatan için çekinmeden canlarını veren şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize de minnetlerimi sunuyorum. 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü’nü kutluyor, bu destanı yazan aziz milletimizi gönülden selamlıyor, en derin saygılarımı sunuyorum. dedi.
Tasalanma yiğidim, zaman bizden yanadır. Külümüzden yükselen duman bizden yanadır. Son durak, son ilahi ferman bizden yanadır. Dünya düşman olsa da iman bizden yanadır.
 
 
 
 
 
 
4 Yorum
1 Paylaşım