23 Nisan Görselleri

23 Nisan Görselleri

23 Nisan 2020
23 Nisan etkinlikleri bu yıl içinde bulunduğumuz şartlar nedeniyle evlerde kutlanacak. "Bu doğrultuda tüm ebeveynlere ve çocuklara seslenerek onların bu anlamlı günü kesintiye uğratmadan kutlamaya devam etmeleri çağrısı yaptık. Bayraklarla, balonlarla süslenen sokaklarımıza vatandaşlarımız da balkonlarda Bayraklar ve balonlar ile bizlere eslik ediyor. Çocuklarımız şiirleri ile kendilerine armağan edilen bu güne her zaman olduğu gibi sahip çıktılar.
100’üncü yılında bu bayramı aynı anda ülkemizin tüm çocuklarının şarkılarla, marşlarla en güzel kıyafetlerini giyerek danslarla kutlaması hem onların hem de büyüklerinin moral değerlerini yükseltecektir.”
Yarın 10:00' da tüm şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunması ile program başlayacak.
Belediye Başkanımız ve Jandarma Karakol komutanımız bayram kutlaması konuşmaları yapacaklar.
Bugün şiir okuyan öğrencilerimizin yapmış oldugumuz kayıtlarını belediyemiz ses sistemlerinden beldemize duyuracağız.
Şiirlerin ardından tüm belediye ve jandarma araçları ile bir kortej düzenlenecektir.
Saat birde yüzüncü yıl marşımız aksam 21:00' da İstiklal Marşımızı tüm vatandaşlarımız balkonlardan ve camlardan edecekleri eslik ile coşku ile 23 Nisan'ı kutlayacağız.