Esenköy Belediyesi

2019-2020 EĞITIM YILI ÜLKEMİZE VE MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN

Geri

2019-2020 EĞITIM YILI ÜLKEMİZE VE MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN

9 Eylül 2019

Belediye Başkanımız Mehmet Temel, 2019-2020 Yılı Eğitim Öğretim Yılının açılışında Adnan Kaptan İlköğretim okulunda Öğrencilerimiz, okul idarecilerimiz ve öğretmenlerimizle bir araya geldi. Seçim öncesi verilen sözü tutan Başkanımız Mehmet Temel, zabıta noktasını çocuklarımızın güvenliği için okul bahçesine kurdurdu. Zabıta personelimiz okulda görev alacaktır.

2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılının öğrencilere, velilere, öğretmenlere, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dileyen, Eğitim-Öğretim yılının öğrencilerin bilgi ve görgüsünü attırması ve geleceğimizin daha iyi olması adına çok önemli olduğunu belirten Belediye Başkanımız Mehmet Temel, şöyle konuştu;
“Bütün öğrencilerimizin görevi derslerine iyi çalışmak. Öğretmenlerimizin, okul idarecilerimizin ve belediyeyi yöneten bizlerin de görevleri var. Hepimiz görevlerimizi iyi yaparsak, verimimiz artar ve geleceğimiz daha güzel olur. Bugünün öğrencileri, yarının öğretmenleri ve devlet adamları olacak. Geleceğimiz eğitime bağlı. Çocuklarımızın, gençlerimizin iyi yetişmesi için görevlerimizi hakkıyla yapacağız. Ahlakın üzerine inşa edilmemiş bir eğitim sisteminin geçerli olacağına inanmıyoruz. Her şeyi öğrenebilirsiniz ama değerlerinize yabancılaşır sanız, kimliğinizi, benliğinizi muhafaza edemezseniz, öğrendiğiniz ilmin hiçbir faydası olmaz.” diyerek sözlerini tamamladı.