15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

15 Temmuz 2020

Belediye Başkanımız Mehmet TEMEL,
Teşvikiye ve Şenköy de, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri Kapsamında Aziz Şehitlerimiz; Ünal AKALIN, Mehmet YURDDAŞ' ın ailelerini ziyaret etti.
Bu vesile ile tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Adnan Kaptan ilkokulu 14 Temmuz Salı günü beldemiz anıt meydanında resim sergisi düzenledi ve sergiye Çınarcık Kaymakamı Soner Kırlı, Belediye Başkanımız Mehmet Temel, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten, Esenköy Turizm Derneği Başkanı Melek Küçük, Çınarcık ilçe Emniyet müdürü, Çınarcık ilçe jandarma karakol komutanı, Çınarcık ilçe tarım müdürü, Çınarcık ilçe nüfus müdürü, Çınarcık ilçe halk eğitim müdürü, Esenköy Adnan Kaptan ilkokulu Müdürü, Uedaş şefi, köy muhtarları ve kalabalık misafirler eşlik etti.

Başkan Yardımcımız Erdem Küçük ise,
Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri Kapsamında Çınarcık İlçesinde ki Gazı/Gazi yakınlarını ziyaret etti.