ZİYARET

ZİYARET

14 Mart 2024
ANA SINIFI ÖĞRENCİLERDEN BELEDİYE BAŞKANIMIZ MEHMET TEMEL'E ZİYARET.
Esenköy Adnan Kaptan İlkokulu anasınıfı sabahçı grubundan oluşan öğrenci ve öğretmenleri (Fatma Karaman, Fulya Buğdaycı , Sibel Turan) olarak 2023-2024 eğitim öğretim yılı başında başlatmış oldukları "Harezmi Projesi" kapsamında yaşadığımız bölgenin çevre kirliliği üzerine çalışmalar yapilmakta.
Yine bu çalışmalar kapsamında Esenköy belediyemize küçük bir gezi düzenleyen minik öğrenciler Belediye başkanımız Sayın Mehmet Temel’e makamında ziyarette bulundu, kendilerine projemizin içeriğinden bahsettikten sonra taleplerini iletiler. Taleplerine olumlu dönüşler ve okul bahçemizde yer alan bir bölümü tamamen anasınıfı oyun alanı haline getirilmesi konusunda Belediye Başkanımız Mehmet Temel'in her türlü destek olunacağı sözünü alan öğrenciler okullarına dönmeden önce, Başkanımız tarafından hediyeler verildi.