Esenköy Belediyesi

Engel Rampası Yapımı Tamamlandı

Geri

Engel Rampası Yapımı Tamamlandı

25 Eylül 2019

Esenköy Belediyesinden Önemli Bir Hizmet.
Belediye Başkanımız Mehmet Temel'in talimatı ile,
Bugün Kanarya Camisi önünde ki sahil yolunda Engelli vatandaşlarımızın denize girebilmeleri için, engelli rampası yapımı tamamlanmıştır.
Belediye Başkanımız Mehmet Temel; Engelli olmanın bir kusur olmadığını ve her sağlıklı bireyin bir gün engelli olma ihtimalinin bulunduğunu belirterek“ İnsanlar doğuştan bazı engellerle dünyaya gelebileceği gibi bazı sebeplerden dolayı da engelli kalabilir. Normal hayatımızı sürdürürken başımıza neyin gelebileceğinin muhasebesi yapmak gibi bir imkânımız yok. Yani her sağlıklı insan bir engelli adayıdır. Bedensel sorunlar bir şekilde çözülüyor, yeter ki zihinlerimiz ve gönlümüz engelli olmasın” dedi.
Göreve geldikleri günden bugüne kadar engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırarak haklarını kullanabilen bireyler olmalarına imkân sağlamaya çalıştıklarını belirten Başkanımız Mehmet Temel Engelli vatandaşlarımızın sosyal yaşamın içinde olmaları ve denize uzaktan bakıp iç geçirerek değil sahilden bakabilmeleri ve “Engelleri Kaldırmak İçin Çalışıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.
Engelli rampası yapımında emeği geçen personellerimize teşekkür ederiz.