Esenköy Belediyesi

(Bir Tutkudur Kamp ve Karavan Derneği) Yaza Veda Etkinliği Sona Ermiştir

Geri

(Bir Tutkudur Kamp ve Karavan Derneği) Yaza Veda Etkinliği Sona Ermiştir

22 Eylül 2019

Belediye Başkanımız Mehmet Temel'in, desteği ile düzenlenen karavanseverlerin (Bir Tutkudur Kamp ve Karavan Derneği) Yaza Veda Etkinliği muhteşem konvoy ile sona ermiştir.
Cumartesi akşamı Belediye Başkanımız Mehmet Temel Reis Aile Plajından Bir Tutkudur Kamp ve Karavam Derneği Başkanı Hayriye Yıldız ve Başkan Yardımcısı Murat Emir' in ve Esenköy'e gelmelerine vesile olan Denetleme kurulu Başkanı Nurten kök onursal eşliğinde Karavansever misafirlerimiz ile bir araya gelip tanışma fırsatı buldu.
Tüm karavanları tek tek gezen Başkanımız Mehmet Temel özellikle Türk yapımı karavan ve branda ile yapılmış çadırı cok beğendi.
Karavanlar ile ilgili bilgi alan Başkanımız Mehmet Temel'e yazar Serap Tuna Dilan isimli kitabını imzalayıp hediye etti.
Bugün vedaya yakışır bir sekilde
Belediye Başkanımız Mehmet Temel'in de katılımı ile 100 araçlık karavan konvoyu ile Reis Aile Plajından Belediye binasina kadar muhteşem bir geçiş şöleni düzenlendi.
Bir Tutkudur Kamp ve Karavan Derneği Başkanı Hayriye Yıldız, Başkan Yardımcısı Murat Emir ve üyeleri Belediye Başkanımız Mehmet Temel'in misafirperverliği ve ilgisinden dolayı teşekkürlerini hep birlikte alkışlayarak göstermişlerdir.
Belediye binasında toplu resim çekim ardından,
Başkanımız Mehmet Temel, misafirlere çay ikramında bulunarak sohbet etti. Güzel geçen muhabbetin ardından bir daha ki sene görüşmek üzere misafirlerimizi yolcu ettik.
Bir Tutkudur Kamp ve Karavan Derneği üyelerine Esenköy Belediyesi olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.