Anasayfa BELEDİYEMİZ Haber Arşivi Başkanımız RTÜK Başkanı Sayın Prof.Dr.Davut DURSUN ile görüştü.

Başkanımız RTÜK Başkanı Sayın Prof.Dr.Davut DURSUN ile görüştü.

Belediye Başkanımız Rtük Başkanı Prof.Dr Davut DURSUN ile Esenköy’de buluştu. Buluşmada İnegöl Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ, Armutlu Belediye Başkanı Mehmet BİRKAN ve gazeteci yazar Sami ÖZEY’de vardı. Samimi bir ortamda yenilen yemekten sonra Başkanımız Özen KAPTAN Esenköy hakkında bilgiler verdi. Esenköyü çok beyendiğini söyleyen Rtük Başkanı bir doğa harikasında yaşıyorsunuz çok şanslısınız diyerek duygularını dile getirdi. Esenköyde ki Gürcü hemşehrilerimizle buluşmak konuşmak bizi çok sevindirdi ve heyecanlandırdı diyen Davut DURSUN Başkanımızdan Esenköy hakkında tarihi bilgiler öğrendi. Esenköyün kuruluşu ve geçmişi hakkındaki bilgileri ilgiyle dinleyen Rtük Başkanı artık her zaman Esenköye geleceğini belirtti.