Anasayfa BELEDİYEMİZ Haber Arşivi 2012 ile Çalışmalarımızı Hızlandırdık

2012 ile Çalışmalarımızı Hızlandırdık

Liman içerisindeki sahil yolu yürüyüş parkurlarının genişletilmesi çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor.

Belediye Başkanımız Özen Kaptan Belde halkı ve misafirlerin, tatillerini daha güzel ve rahat bir ortamda geçirebilmeleri için yapılan çalışmaları bizzat kendi takip ediyor.

Belediye Başkanımız, "İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Ağaç ve Peyzaj A.Ş ?ye yaptırılan sahil yolu çevre düzenleme projesi yapım işini Belediyemiz kendi imkanları ile yapmaktadır." dedi.

Yapılan görüşmeler neticesinde DLH Bölge Müdürlüğünden sağlanan 670,000.00-TL kaynakla yaptırılan,mendirekler ve liman yürüyüş yolu genişletilmesi çalışmalarının devamı olan bu proje ile Liman içi son derece güzel ve rahat bir ortama kavuşturulacağını belirten Başkanımız, Esenköy'ün çok modern bir Belde haline getirilmesi için projelerin devam edeceğini söyledi.