Anasayfa BELEDİYEMİZ Haber Arşivi Yalova Valimiz Muammer EROL, Belediye Başkanımız Mehmet TEMEL'i makamında ziyaret etti

31 Mart Yerel Seçimlerinde Belediye Başkanı olan Mehmet TEMEL'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Vali EROL, Başkan'ımızdan göreve geldiği süre zarfında yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Özellikle lise Yapılması konusunda valimizden destek beklediklerini dile getiren Temel, birlikte Esenköy'ümüzü daha güzel ve insanların tercih edeceği yegane Turizm Beldelerinden biri haline getirerek cazibe merkezi yapmak istediklerini dile getirdi.
Ziyarette Belediye Başkan'ımız Mehmet TEMEL'in yanı sıra Meclis Üyelerimizden Erdem KÜÇÜK, Zeki SELVİ ve Murat TURANLI'nın yanı sıra Murat KAYA'da hazır bulundular.