Anasayfa BELEDİYEMİZ Haber Arşivi 2. ESENKÖY ADNAN KAPTAN VOLEYBOL TURNUVASI TAMAMLANDI!!!

2. ESENKÖY ADNAN KAPTAN VOLEYBOL TURNUVASI TAMAMLANDI!!!

Esenköy Adnan Kaptan Ortaokulu’nun Esenköy Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlediği turnuvaya Çınarcık İmam Hatip Ortaokulu Kız/erkek takımı , Koruköy Ortaokulu Kız/Erkek Takımı, Esenköy Adnan Kaptan Ortaokulu Kız/erkek takımı,  Gülkent Ortaokulu Kız takımları katıldı.

Turnuva finalinde Erkeklerde Koruköy Ortaokulu birinci olurken, kızlarda Esenköy Adnan Kaptan Ortaokulu birincilik kupasını okuluna kazandırdı.  Turnuvaya katılan tüm öğrencilere madalyaları, dereceye giren takımlara ise kupalarını takdim eden Belediye Başkanımız Özen KAPTAN  ;  “Her insanın hayatında spor olmalıdır. Çocuklarımızın sporla ilgilenmeleri ve yaşam biçimi haline getirerek profesyonel adımlar atmaları önemlidir. Biz Esenköy Belediyesi olarak, her zaman üzerimize düşeni yapıyoruz ve yapmaya hazırız. Sporun ve sporcunun daima yanındayız. Bunu hep söylüyoruz, söylemeye de devam edeceğiz. Katkımız olabiliyorsa ne mutlu bize. Bütün takımlarımıza başarılarının devamını diliyor turnuvada emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve idarecilerimizi kutluyorum .'' dedi.