Anasayfa BELEDİYEMİZ Haber Arşivi DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN!

DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN!

Belediye Başkanımız Özen KAPTAN 3 Aralık’ın insani duyguların en yoğun yaşandığı günlerdendir. “Aslında bugün bir kutlama değil, farkındalık günüdür ve engellerimiz aklımıza sadece 3 Aralık’ta gelmiyor. Engelli vatandaşlarımızın sorunları, yalnızca kendilerinin değil, ailelerinin, çevrenin, toplumun, yerel yönetimlerin kısacası tüm insanların ortak sorunudur”. Onların hayatlarını kolaylaştırmak, geleceğe umutla bakan, sosyalleşen, üreten mutlu bireyler olarak yaşamalarını sağlamak için her tür desteği vermeliyiz. Yanlızca bugün değil, hergün hatırlamak gerekir. Engel olma destek ol.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutlar, tüm engelli vatandaşlarımızın aileleriyle, yakınlarıyla ve sevdikleriyle sağlıklı bir ömür geçirmelerini diliyorum.