Anasayfa BELEDİYEMİZ Haber Arşivi EBEVEYN TUTUMLARI SEMİNERİ

EBEVEYN TUTUMLARI SEMİNERİ

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI VE ESENKÖY BELEDİYESİ İŞBİRLİĞİ  İLE

“EBEVEYN TUTUMLARI” SEMİNERİ

Sosyal Hizmet Uzmanı Selva Şengül tarafından verilecek seminerde,  ebeveyn sorumlulukları, etkili ebeveynlik, işbirlikli ebeveynlik, çocuklarımızla iletişimde dikkat edilecek noktalar, tutarsız anne baba tutumları, ebeveyn arabuluculuğu, ebeveyn hakemliği, babalar için önemli noktalar, tek ebeveynlik, bir çocuğu yeni kardeşe alıştırma, ayna tekniği, kardeş kıskançlığı ve ergenlik dönemi konuları anlatılacak.

Belediye Başkanı Özen KAPTAN , ailenin toplumu oluşturan en temel unsur olduğunu belirterek, “Daha sağlıklı, daha mutlu, daha güçlü bağlara sahip aileler için böyle çalışmalar yapıyoruz. Çocuklarımızla aramızdaki iletişim ne kadar kuvvetli olursa, bu aynı ölçüde kuvvetli bir ailenin de göstergesidir, kuvvetli aile sağlam bir toplumun ilk kademesidir. Bu kapsamda ailelerimize elimizden gelen desteği veriyoruz ve vermeyi sürdüreceğiz. Tüm belde halkımızı seminerlerimize davet ediyoruz" diye konuştu.