Anasayfa BELEDİYEMİZ Haber Arşivi ESENKÖY BELEDİYESİ EĞİTİME YÖNELİK DESTEKLERİNİ SÜRDÜRÜYOR!!!

ESENKÖY BELEDİYESİ EĞİTİME YÖNELİK DESTEKLERİNİ SÜRDÜRÜYOR!!!

ESENKÖY Belediyesi, eğitime yönelik desteklerini sürdürüyor. 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı öncesi Esenköy Adnan Kaptan İlköğretim Okulu'nun her türlü ihtiyacına cevap vermeye devam ediyor.

Öğrencilerin daha iyi şartlarda öğrenim görmesi için çalışan Esenköy Belediyesi  okulumuzun  ihtiyaçlarını karşılanması için yardımlarını sürdürüyor. Yardımlar çerçevesinde okul koridorları mdf ile kaplanıyor. Okul bahçemiz ekiplerimiz tarafından yıkandı. Velilerimizin ve çocuklarımızın tenefüs saatlerinde dinlenmeleri için okul bahçesine banklar yerleştirildi.

Esenköy Belediye Başkanı Özen KAPTAN, "Öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim alması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadıklarını belirterek, okulların ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceklerini" ifade etti.