Anasayfa BELEDİYEMİZ Haber Arşivi BAŞKANIMIZ ÖZEN KAPTAN’DAN ZABITA HAFTASI KUTLAMASI!

BAŞKANIMIZ ÖZEN KAPTAN’DAN ZABITA HAFTASI KUTLAMASI!

Zabıta Amiri Osman GÜLLÜPUNAR ve  Beldemizde tek bayan Zabıta olan Ayşe Kayabeyoğluyla birlikte tüm ekibi adına teşekkür belgesini sunan Belediye Başkanımız Özen KAPTAN “Zabıtalarımızın ; kamu düzenini sağlamak, halk sağlığı ve huzuru adına beldemizi daha yaşanılır bir hale getirmek için görev yaptıklarının altını çizerek açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

“Osmanlı döneminde 1826 yılında kurulan Zabıta Teşkilatı, 1 Ağustos 1956 tarihinde çıkarılan 6494 Sayılı Kanunla Belediye Zabıtası ve Genel Zabıta (Emniyet Müdürlüğü) olarak birbirinden ayrıldı. Zabıta Emekçileri her yerdeler; yürüdüğünüz sokakta, gittiğiniz fırında, uğradığınız markette, eğlendiğiniz mekânda, kısaca yaşamın her alanında ve her anında yanınızdalar. Gece-gündüz, sıcak-soğuk demeden günün yirmi dört saati görev başında olan Zabıta Ekiplerimizin  Zabıta Haftasını kutluyor, özverili çalışmaları için tüm personelimize teşekkür ediyorum" dedi.